|
پاسخگویی به مشکلات کاربران گرامی
|
|
12-08-2011, 01:08 AM
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: پاسخگویی به مشکلات کاربران گرامی
سلام من عضو جدیده مهدی بلاگ هستم ولی یک سال وبلاگه فعاله مهدوی در بلاگفا داشتم و مخاطبینه خاصه خودم و وبم .الان که ثبت نام کردم اینجا مطالبه قبلمو و... و چه جوری انتقال بدم؟
|
|||
|
20-09-2011, 11:55 AM
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام من عضو جدید هستم نام کاربری تو وبلاگ رو که وارد می کنم می گه اشتباه وارد کردی
|
|||
|
13-01-2012, 02:45 PM
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام من بعد از سه ماه وارد سایت شدم قسمت اخبار استا نها حذف شده است و اینکه چرا سایت به روز نیست
|
|||
|
06-03-2012, 02:07 AM
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا نمیشه تو بخش کارورزی عکس بگذارم. خیلی سعی کردم ولی جواب نداد. میشه بررسی کنید. واقعاً حیفه، درضمن بخش مهدی بلاگ هم گزینه های ویرایشی رو نمیشه ویرایش کرد. [s[font=Tah[/font]oma]ize=medium]faef[/size] |
|||
|
06-03-2012, 12:18 PM
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز.لطف کنید سوالتون رو واضح تر مطرح بفرمایید تا اگر تونستم، دقیق پاسختون رو بدم.
|
|||
|
08-03-2012, 11:53 PM
ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با سلام
1. بنده از وب سایت اساتید مرکز عکس کپی کردم تو کامپیوترم، زمانی که خواستم ضمیمه کنم برای دوره خبر نویسی، اجازه آپلود رو نداد. 2. تو قسمت تنظیمات مهدی بلاگ (وبلاگم)، خواستم مواردی مثل ساعت، آلبوم و ... را ویرایش کنم و کلمه های دیگر ی رو جایگزین بنویسم؛ اما زمانی که وبلاگم رو رفرش می کردم اِعمال نمی کرد. ( خیلی زمان گذاشتم) حالا بفرمایید مشکل از کجاست؟ [s[font=Tah[/font]oma]ize=medium]faef[/size] |
|||
|
|

جستجو
لیست اعضا
تقویم
راهنما